7 syytä miksi animaatio/sarjakuva toimii paremmin kuin nykyinen markkinointisi:

Herättikö kuva huomiosi? Hyvä.

Jaksoitko lukea tämän sarjakuvan? Jaksatko yhtä innolla lukea itse tekstin? Niinpä.

Syyt animaation/sarjiksen käyttämiseen markkinoinnissa tai opetuksessa:

  • HUOMION HERÄTTÄMINEN: Sarjakuvat ja animaatiot ovat visuaalisesti houkuttelevia ja vangitsevat ihmisten huomion tehokkaammin kuin pelkkä teksti tai staattiset kuvat. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä markkinointikampanjoille, jotka haluavat erottua kilpaillulla markkinapaikalla.
  • Brändit ja mainokset: Visuaaliset keinoja, kuten sarjakuvat, kuvitukset ja animaatiot, voivat auttaa brändejä erottumaan kilpailusta ja luomaan vahvan brändi-identiteetin. Ne voivat houkutella asiakkaita, erityisesti jos tavoitellaan nuorempaa tai luovuuteen suuntautunutta kohdeyleisöä.
  • Sosiaalisen median alustat tarjoavat runsaasti tilaa visuaaliselle sisällölle, ja sarjakuvat, kuvitukset ja animaatiot herättävät huomiota ja houkutelevat sitoutumiseen. Ne ovat tehokkaita välittämään viestejä nopeasti ja napakasti sekä rohkaisemaan jakamista ja kommentointia.
  • Tiedon ymmärtäminen ja muistaminen: Kuvitukset ja animaatiot voivat olla hyödyllisiä, kun pyritään selventämään monimutkaisia ohjeita tai viestejä. Ihmiset muistavat visuaalisen tiedon paremmin kuin tekstin, ja sarjakuvat ja animaatiot voivat auttaa välittämään monimutkaisia ​​ideoita tai tietoa kiinnostavalla ja mieleenpainuvalla tavalla.
  • Tunteiden herättäminen: Sarjakuvat ja animaatiot voivat herättää tunteita tavalla, jota tekstimuotoinen tai staattinen kuva usein ei pysty. Luomalla tarinan tai kertomuksen nämä mediat voivat yhdistää katsojat emotionaalisella tasolla, mikä voi olla hyödyllistä markkinoinnissa tai ideoiden selittämisessä, joita on vaikea välittää pelkkien tosiasioiden ja lukujen avulla.
  • Useat tutkimukset ovat osoittaneet sarjakuvien ja animaatioiden tehokkuuden markkinoinnissa ja selittämistekniikkoina. Esimerkiksi Wisconsin-Madisonin yliopiston tutkimus osoitti, että sarjakuvien käyttö terveyskasvatusmateriaaleissa johti suurempaan tiedon säilyttämiseen verrattuna pelkkään tekstiin. Kalifornian yliopiston, Santa Cruzin, tutkimus puolestaan ​​osoitti, että animoidut videot olivat tehokkaampia lisäämään sitoutumista ja viestin säilyttämistä kuin staattiset kuvat tai tekstipohjaiset viestit.
  • Lapset ja nörtit rakastavat sarjakuvia ja animaatiota, mutta ne sopivat usealle eri kohderyhmälle KONTEKSTISTA riippuen.