Pelit

Päätin vääntää opparikseni pelidemon, vaikka kokemus unityn käytöstä oli harvinaisen vähäinen. Tekemällä opin!

Ötökkäpeli.

Tervetuloa maailmaan, jossa mikään ei ole niin hienoa ja mahtavaa kuin ystävämme ötökät.

Peliä tehdessäni toimin niin ”projektipäällikkönä” kuin käsikirjoittajana, koodarina, piirtäjänä, 3D-mallintajana, animaattorina.

Idea maailmasta ja pelin taistelumekaniikan suunnittelu tuli toveriltani Otso Päiväniemeltä, jonka kanssa olemme työskennelleet samassa pelifirmassa hetken aikaa. Taistelusysteemiä ei kylläkään tämän projektin puitteissa ehditty toteuttaa, sillä aika on sellainen resurssi jota ei ollut ihan loputtomiin ja täytyi priorisoida asioita.
Taustojen graafinen tyyli tuli Vilma Lappalaiselta, joka on ammatiltaan graafinen suunnittelija. Kun itse taustoja piirtelin, niin matkin hänen tyyliään! Joskus on parasta antaa muiden suunnitella ulkoiset tyyliseikat, sillä silloin itsekin kehityn paremmin uusissa tyyleissä ja taidoissa.

Voisin sanoa että projekti oli erittäin opettavainen kokemus jo sen tähden, että olen nyt ihan sujuva Unityn käyttäjä. Tärkeintä lieni kuitenkin itsetuntoboosti siitä, että pitää vaan ryhtyä tekemään asioita. Ratkaisut kaikkiin maailman (teknisiin) ongelmiin löytyy kyllä googlesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s